Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Chytré vaření v páře

vaření v páře
ZDROJ: Unsplash.com
sdílet:

Většina napařováčků, zvlášť těch, které máme všichni doma a nejčastěji je používáme na napaření knedlíků, mají krátké nožičky. Pokud s jejich pomocí chcete uvařit zeleninu v páře, především tu, která vyžaduje více času, máte většinou problém. Pod pařáček se totiž vejde příliš málo vody, a tak je třeba ji neustále ohřívat a dolévat. Víme, jak si pomoci.

Vezměte alobal, zmačkejte jej a udělejte z něj tři větší koule. Ty dejte na dno hrnce a na ně dejte pařáček. Alobalové koule vytvoří pod pařáčkem dostatek prostoru pro vodu, a vy ji tak nemusíte během vaření dolévat.

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

AD
Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr
  • Zajímavosti

Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr

Dubaj je město, které se může pochlubit nekonečnou paletou gastronomických zážitků. V tomto článku se zaměříme na čtyři restaurace, které představují unikátní aspekty dubajské kulinářské scény a nabízejí jedinečné koncepty a hluboké...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč