Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Grilování: 3 jednoduché marinády

marináda
ZDROJ: Flickr.com, Joël Kwan
sdílet:

Naložte maso do fantastických marinád, které nás naučil břevnovský řezník František Kšána.

Následující recepty se vám budou hodit nejen při letním grilování. Marinády dodají masu chuť a také ho změkčí.

Tipy & triky

Nebojte se jakkoli experimentovat. Marináda se dá vyladit velmi osobitě, a tak vedle sebe můžete bez obav dát lžíci medu s hořčicí, cukr s křenem, chilli i bylinky s octem.

Marinádu nemíchejte v kovových nádobách, ztrácela by chuť. Vždy je lepší mísa skleněná, porcelánová či plastová nebo mikrotenové sáčky či plastová uzavíratelná krabička.

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

AD
Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr
  • Zajímavosti

Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr

Dubaj je město, které se může pochlubit nekonečnou paletou gastronomických zážitků. V tomto článku se zaměříme na čtyři restaurace, které představují unikátní aspekty dubajské kulinářské scény a nabízejí jedinečné koncepty a hluboké...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč