Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Jak využít vodu z těstovin

vaření těstovin
ZDROJ: Pixabay.com
sdílet:

Poté, co jste uvařili těstoviny, vodu nevylévejte. Má ještě další využití.

 
  1. Pokud k těstovinám připravujete omáčku, můžete do ní přidat trochu vody z těstovin. Škrob ve vodě ji jemně zahustí. Hodí se například pro recept delikátní carbonara.
  2. Vodou z těstovin take můžete vypláchnout mastné hrnce a pánve. Spláchnete tak z nich tu největší mastnotu.

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

AD
Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr
  • Zajímavosti

Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr

Dubaj je město, které se může pochlubit nekonečnou paletou gastronomických zážitků. V tomto článku se zaměříme na čtyři restaurace, které představují unikátní aspekty dubajské kulinářské scény a nabízejí jedinečné koncepty a hluboké...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč