Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Jak zabalit masovou roládu

Kančí roláda s bylinkami a pancettou
ZDROJ: Apetitonline.cz
sdílet:

Zabalení rolády může působit potíže, zejména děláte-li jí poprvé.  S vypětím všech sil obmotáte masovou roládu provázkem a výsledkem je křivý nepravidelný hrbolatý váleček, sotva podobný tomu, který dělávala babička. Trik s alobalem vám ušetří čas i starosti a roláda bude vypadat výborně.

Maso položte na rozložený alobal a pokryjte ho nádivkou. Srolujte a upevněte alobalem. Klasickým způsobem převažte provázkem a dejte do trouby. 20 minut před koncem pečení alobal odstraňte a roládu nechte dopéct, aby získala zlatavou barvu.

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč