Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Krůtí roláda s vinnou klobásou

Krůtí roláda s vinnou klobásou

3.7/5 Počet hodnocení: 19
Do hodiny Snadné 4

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 1942 kcal
Bílkoviny 204 g
Sacharidy 50 g
Tuky 97 g
Vláknina 3 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Roláda plná chuti!

Suroviny

vymáčknutá ze střívka
housky 1 ks
najemno
petrželka 1 svazek
nasekaná
vejce 1 ks
sůl
pepř bílý
slanina 100 g

Postup

1

Předehřejte troubu na 230, horkovzdušnou na 210 stupňů. Housku nakrájejte na drobné kostičky a na plechu je nasucho opečte dozlatova. Krůtí prsa rozřezejte tak, abyste získali jeden velký tenký plát – například je můžete podélně najkrojit (ale nedoříznout úplně do konce) a rozložit jako knihu. Zlehka naklepejte.

2

V míse smíchejte vymáčknutou klobásu, opraženou housku, kapii, petrželku a vejce. Jemně osolte a opepřete.

3

Plát masa položte na alobal a potřete klobásovou směsí. Zaviňte a roládu omotejte plátky slaniny. Zabalte ji do alobalu, přeneste na plech a pečte asi pětadvacet minut – roláda by měla být na dotyk pevná.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2006/12 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2006/12

Apetit magazín

AD
Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr
  • Zajímavosti

Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr

Dubaj je město, které se může pochlubit nekonečnou paletou gastronomických zážitků. V tomto článku se zaměříme na čtyři restaurace, které představují unikátní aspekty dubajské kulinářské scény a nabízejí jedinečné koncepty a hluboké...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč