Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Jak zacházet se žampiony

žampiony
ZDROJ: Pixabay.com
sdílet:

Žampiony skladujte ve tmě, v chladu a suchu. Obsahují mnoho vody, a proto se rychle nevysuší. 

Pozor, čerstvé žampiony před vařením nemyjte. Pokud je na nich hlína, krátce je opláchněte pod tekoucí vodou a hned je usušte. Pokud nejsou moc špinavé, stačí je otřít utěrkou a seříznout nohu. Solte je až po podušení, jinak by pustily mnoho vody.

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

AD
Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr
  • Zajímavosti

Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr

Dubaj je město, které se může pochlubit nekonečnou paletou gastronomických zážitků. V tomto článku se zaměříme na čtyři restaurace, které představují unikátní aspekty dubajské kulinářské scény a nabízejí jedinečné koncepty a hluboké...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč