Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Předpečené ovoce do koláče

ovocný koláč
ZDROJ: Pexels.com
sdílet:

Pokud víte, že ovoce pouští štávu, a vy ji v koláči nechcete, můžete ho krátce předpéct. 

Nebo nebo ho posypte trochou prášku Kabi (seženete ho v cukrářských potřebách). Ten pohltí šťávu, kterou ovoce pouští jak při pečení, tak při zalévání třeba mraženého syrového ovoce želatinou.

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč