Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Zeptejte se redakce: Proč omáčka zřídne?

omacka
ZDROJ: Pixabay.com
sdílet:

I mistr tesař se někdy utne. I ten nejlepší kuchař občas potřebuje dobrou radu. Omáčky mohou potrápit. 

 

Můžete mi, prosím, někdo poradit, proč, hustá omáčka (nejčastěji smetanová) po nějaké době zřídne? Dělala jsem nedávno koprovou omáčku, dodržela jsem presně postup (podle Apetitu), bohužel do večera mi původně hustá omáčka úplně zřídla. Nějak netuším, kde se stala chyba, poraďte prosím.

Dobrý večer, bohužel nepíšete, podle kterého našeho receptu jste omáčku vařila, abychom ji mohli znovu vyzkoušet, protože s hustými omáčkami mám, alespoň osobně, opačnou zkušenost – po vychladnutí jsou ještě hustší, tedy pokud zbudou. 
 

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

AD
Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr
  • Zajímavosti

Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr

Dubaj je město, které se může pochlubit nekonečnou paletou gastronomických zážitků. V tomto článku se zaměříme na čtyři restaurace, které představují unikátní aspekty dubajské kulinářské scény a nabízejí jedinečné koncepty a hluboké...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč