Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Jak na to: kuřecí vývar

Jak na to: kuřecí vývar

3.1/5 Počet hodnocení: 37

Vývar je v kuchyni důležitý stejně jako sůl. V novém videu vám redaktorka Darina Sieglová ukáže, že připravit dobrý domácí kuřecí vývar je stejně snadné jako uvařit si čaj.

Je to vážně jednoduché! Podívejte se na přípravu domácího vývaru v novém videu s Darinou.

Vývar je v kuchyni důležitý stejně jako sůl. V novém videu vám redaktorka Darina Sieglová ukáže, že připravit dobrý domácí kuřecí vývar je stejně snadné jako uvařit si čaj. Je to vážně jednoduché! Podívejte se na přípravu domácího vývaru v novém videu s Darinou.

Suroviny

Základem kuřecího vývaru jsou kuřecí skelety. Koupíte je v řeznictví i supermarketu a stojí doslova pár korun. Do vývaru patří také zelenina. Potřebovat budete mrkev, petržel, celer a cibuli. Při přípravě vývaru začnete tím, že si opečete maso. Skelety rozložte na rozpálený plech a pečte přibližně dvacet minut v troubě vyhřáté na 200 °C.  Mezitím si připravte zeleninu. Stačí ji omýt a nakrájet na větší kusy. Zelenina může do vývaru přijít i se slupkou.

Upečené skelety vložte do hrnce, do něj poté slijte výpek z plechu. Přidejte zeleninu a zalijte studenou vodou. Vše společně přiveďte k varu. Pak stáhněte plamen, sejměte pěnu, pokud se vytvořila, a přidejte tradiční polévkové koření (bobkový list a pepř). Pak nechte vývar táhnout na co nejmenším plameni alespoň dvě hodiny. Z uvařeného vývaru vyjměte zeleninu a skelety a tekutinu přeceďte přes plátýnko. Vývar nechte vychladnout a pak seberte tuk. Hotový vývar můžete zamrazit nebo hned použít.

Autor: Redakce Apetit

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč