Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Jak loupat a krájet artyčok

Jak loupat a krájet artyčok

3.1/5 Počet hodnocení: 23

Artyčok je poupě středozemního bodláku, ze kterého se jí pouze srdíčko. Přípravou vás provede šéfkuchař Roman Paulus.

Artyčok je poupě středozemního bodláku, ze kterého se jí pouze srdíčko. Přípravou vás provede šéfkuchař Roman Paulus.
Autor: Redakce Apetit

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč