Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Recepty s černou ředkví

Černá ředkev je aromatická a výrazná zelenina. Dá se jíst syrová, ale hodí se i do salátů a lze ji i tepelně upravovat. Podobně jako jiné druhy má i černá ředkev specifickou štiplavou chuť díky obsahu éterických olejů a sloučenin síry. Lidé ji znají a používají už od starověku. Do střední Evropě se rozšířila v 16. století. Pěstuje se nejenk jídlu ale také jako léčivá rostlina – podporuje trávení, činnost žlučníku ale i chuť k jídlu. Na povrchu je černá, dužina je však bílá.

 

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč