Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Recepty s vícezrnným chlebem

Vícezrnný chleba je vyrobený z různých druhů mouky a obilovin. Tato směs často zahrnuje celozrnnou pšeničnou mouku, žitnou mouku, ovesné vločky a další složky. Do vícezrnného chleba se často přidávají semínka – například slunečnicová, lněná, sezamová nebo dýňová. Tento druh chleba je oblíbený nejen pro svou zajímavou chuť ale i pro výživnou hodnotu.

...

 

  • Vícezrnný chleba má vyšší obsah vlákniny, minerálů a vitamínů ve srovnání s chlebem z  bílé mouky. Je vhodný pro ty, kteří hledají chutný a zdravý chlebový výrobek.

Celý popis

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč