Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Nové důvody, proč zdravá a chuťově lepší voda může téct přímo z vašeho kohoutku!

AD
Grohe Pure System
ZDROJ: GROHE
sdílet:

Pitný režim je důležitý a jistě vám záleží na tom, jaké tekutiny v rámci jeho dodržování konzumujete. Žádný z těchto argumentů ale nepodporuje tvrzení, že byste měli dál domů tahat těžké plastové lahve, které do obchodů doputovaly z druhého konce světa. Stačí totiž opravdu málo a obyčejná voda z vodovodu se může rázem proměnit v lahodnou, ale i zdravou stolní vodu. A potřebujete k tomu jen jediné zařízení.

Namítáte, že kvalita vody z veřejného vodovodního potrubí je přinejmenším…diskutabilní? Souhlasíme. A i když taková voda podléhá přísné kontrole, i v dnešní době se najdou oblasti, kde může být voda znečištěná. Rozbory ukazují, že se v ní, byť v povoleném množství, mohou ojediněle nacházet dusičnany, nadbytečný chlór nebo jakékoliv jiné znečištění — nic z toho ale nemusí ohrožovat vaše zdraví ani kazit chutě. Tajemství čisté vody tkví ve filtračním zařízení od GROHE.

Rádi si vybíráte mezi neperlivou, jemně perlivou nebo perlivou vodou?

Plně integrovaný kuchyňský systém GROHE Blue Home vaše návyky jedině podpoří. Kromě funkcí běžné dřezové baterie umožní dávkování chlazené filtrované vody, a to stisknutím tlačítka. Technologickým srdcem tohoto systému je chladič, který je vybaven špičkovou filtrační technologií. Ta umí zachytit veškeré nečistoty. Filtrovanou a nefiltrovanou voda uvnitř baterie od sebe přitom oddělují izolované rozvody. Potrpíte si na minimalistický styl? Baterie byla navržená tak, že zapadne do jakéhokoliv designu kuchyně, součástí zařízení je pak chladič GROHE Blue Home, který nerušeně vklouzne pod dřez jakékoliv kuchyňské linky.

 

Grohe Pure Blue
ZDROJ: GROHE

 

Pijete výhradně neperlivou?

Žádný problém! Systém GROHE Blue Pure je vybavený totožnou filtrační technologií jako ostatní systémy GROHE Blue, akorát s tím rozdílem, že z něj můžete čerpat výhradně filtrovanou pitnou vodu bez nasycení či chlazení. Všechny varianty systému GROHE Blue jsou k dispozici ve verzích Mono a Duo. V praxi to znamená, že: Verze Duo kromě filtrované vody poskytuje také běžnou, nefiltrovanou vodu, třeba pro mytí nádobí. Verze Mono je zase určena k instalaci po boku standardní dřezové baterie a poskytuje výhradně filtrovanou vodu k pití.

 

Grohe Pure Blue
ZDROJ: GROHE

 

Horká voda bez čekání!

Jste již trochu zhýčkaní a nejraději byste svoji návštěvu potěšili horkým čajem bez čekání na rychlovarnou konvici, nebo prostě potřebujete při vaření vroucí vodu okamžitě? Od toho je tu systém GROHE Pure Red vybavený speciálním titanovým bojlerem. Filtrovanou vodu tak můžete mít jak v teplé, nebo studené podobě. To záleží jen na vás...

 

Grohe Pure Home
ZDROJ: GROHE

 

Šetří cenné zdroje

Systémy GROHE však nepřinášejí jenom pohodlí, lepší pocit z čistší a bezpečnější vody, ale také mají ekologický přínos. Proteče jimi jen tolik vody, kolik skutečně potřebujete, a ušetříte tak planetu od dalších dopadů  (například emisí z přepravy PET lahví, nebo další potřebné vody na jejich výrobu). Kuchyňský systém GROHE Blue Pure představuje zcela revoluční produkt, a proto za něj společnost GROHE získala prestižní cenu za příspěvek k trvale udržitelnému rozvoji – German Sustainability Award.

 

Grohe Pure Red
ZDROJ: GROHE
Autor: Eva Šprincová

Apetit magazín

KVÍZ: Jak dobře se vyznáte v retro sladkostech?
  • Kvízy

KVÍZ: Jak dobře se vyznáte v retro sladkostech?

Ne vše staré je špatné, což jistě platí o retro sladkostech. Některé z nich přežily obě války, minulý režim i jeho pád a pár z nich dokonce vstoupilo do nového tisíciletí, jiné jsou již jen mlhavou vzpomínkou, kterou si naše paměť...