Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Recepty s demi glace

Demi glace vychází z vývaru, ale je výrazně koncentrovanější – jeho konzistence se liší podle délky přípravy od tekuté až po rosolovitou. Má výraznou chuť masa, je skvělým základem pro omáčky a taky je těžce návykový! V restauracích se využívá jako předem připravený základ tmavých omáček a také jako způsob, jak upotřebit zbylé kosti a odřezky. Za autora základní receptury se považuje francouzský šéfkuchař Auguste Escoffier.

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč