Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Recepty s kachními prsíčky

Kachní prsa jsou pravděpodobně nejoblíbenější a nejchutnější částí kachny. Tradičně se u nás připravují s knedlíkem a zelím případně s lokšemi, v Číně zase hrají hlavní housle v pekingské kachně. Skvěle se doplňují s různými omáčkami – jako je například brusinková, vínová, cibulová nebo švestková.

...

  

  • Chuť kachních prsou lze vylepšit například pomerančovou marinádou.
  • Kachní prsa výborně ladí také s fíky, vlašskými ořechy, plísňovým sýrem, dýní a další zimní zeleninou, jako je řepa, či jedlé kaštany.
  • Pokud prsa připravujeme s kůží, je dobré je před pečením nařezat, aby z kůže mohl odtékat tuk.
  • Kachní prsa můžete také připravit v listovém cestě na způsob Wellingtonu či podávat s rýžovými nudlemi na asijský způsob.
  • Velmi chutné jsou také v polévkách, natrhaná v burgerech a sendvičích nebo v těstovinách.
 

Celý popis

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč