Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Barista roku představuje nový koncept

kapučíno
ZDROJ: Archiv
sdílet:

Káva v mistrovském podání

Víkend na přelomu ledna a února budou holešovická Jatka 78 v Pražské tržnici zasvěcena výběrové kávě. Po tři dny probíhá soutěž nejlepších českých baristů Barista roku, kteří se zaměří na přípravu espressa a cuppuccina. Součástí představení jejich umění je také příprava tzv. signature drinku, který návštěvníci ochutnají po skončení show. 

kávovar

Soutěž o nejlepšího baristu není hlavním lákadlem. Představí se evropské a české pražírny kávy. Připraveny budou také přednášky porotců a osobností kávového světa. „Do Česka jsme pozvali šestnáct kávových osobností světového formátu a každý z nich si připravil přednášku. Našim cílem je otevřít nejen nová témata, ale i předat informace kávovým nadšencům,“ uvedl jeden z organizátorů Štěpán Neubauer.

Tip redakce

Baví nás soutěž Coffee in good spirits, ve které se hodnotí nejzajímavější spojení espressa a alkoholického nápoje. Proběhne v sobotu 31. ledna od 9 hodin. Necháte se také zlákat?

Související články

Autor: nikita.rybova

Apetit magazín