Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

I miminka mají své chutě – kurz vaření pro nejmenší

I miminka mají své chutě – kurz vaření pro nejmenší
sdílet:
S novým přírůstkem do rodiny přichází také nové otázky. Čím miminko krmit, když přecházíte z kojení na pevnou stravu?

Pro rodiče, kteří chtějí mít přehled a jistotu, že dítěti nabízejí kvalitní a vyváženou stravu, připravila škola vaření ChefParade speciální kurz. Od výživové a laktační poradkyně Simony Lazzari se dozvíte, z čeho, kdy, jak a co vařit, aby vašemu dítěti chutnalo a aby dobře prospívalo. 

Na kurzu vaření příkrmů se naučíte připravit:

 

  • zeleninová a ovocná pyré
  • rýžové nákypy a rýži na vícero způsobů – se zeleninou i masem
  • krůtí, kuřecí, telecí, králičí maso a zeleninové příkrmy v různých úpravách
  • hlavní zeleninová jídla
  • bramborové kaše ochucené zeleninou
  • luštěniny, obiloviny i těstoviny pro nejmenší
  • masa a ryby jako hlavní chod
  • ovocné i mléčné dezerty
  • a další pokrmy vhodné pro miminka


Kurzu se můžete zúčastnit i se svými dětmi, o které se postará zdravotní sestra. Pořadatelé uvítají, pokud si přivedete pomoc k hlídání dětí. Akce se koná ve středu 10. dubna 2013 od 11 hodin v kuchařském studiu Chefparade. Cena na osobu je 890 Kč. Přihlášky na www.chefparade.cz.

 

 

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Připravte si uzené maso pokaždé jinak a vždycky lahodně
  • Tipy a triky

Připravte si uzené maso pokaždé jinak a vždycky lahodně

Také vám voňavé uzené maso s hedvábnou bramborovou kaší připomíná dětství? Chuťovou slast však zažijete i v dalších variacích. Vývar z uzeného masa můžete použít pro zvýraznění chuti polévek. Kousky nakrájeného uzeného můžete péct ve šťávě...