Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Lekce vaření v Alcronu: Jak správně připravovat ryby

Lekce vaření v Alcronu: Jak správně připravovat ryby
sdílet:
Nahlédněte do zákulisí mezinárodně ceněné kuchyně a pronikněte do tajů nákupu, přípravy a servírování ryb. Lekcí vás provede a do všech tajů kuchyně zasvětí mladý a talentovaný šéfkuchař hotelu Radisson SAS Alcron Roman Paulus.

Co: Jak správně připravovat ryby, od nákupu až po servírování
Kdy: Čtvrtek 15. ledna 2009 (další kurz na toto téma proběhne 22. ledna 2009)
Kde: Restaurace La Rotonde hotelu Radisson SAS Alcron (Štěpánská 40, Praha 1)
Za kolik: Cena na osobu a lekci činí 3800 Kč a zahrnuje koktejl na uvítanou, praktickou lekci vaření, nealkoholické nápoje, víno či sekt a večeři v restauraci La Rotonde včetně ochutnávky vína.
Rezervace: Na e-mailu [email protected] či na telefonu 222 820 410

Program (lekce s večeří trvá 5–6 hodin):
16:00 Příjezd do hotelu a setkání v baru Be Bop, nápoj na uvítanou
16:30 Začátek lekce vaření, šéfkuchař vás zasvětí do tajů přípravy svých výtečných pokrmů
20:00 Podávání večeře v restauraci La Rotonde doprovázené ochutnávkou vín

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín