Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Naučte se tatarák z lososa

losos
ZDROJ: Huy Phan/Pexels
sdílet:
Na kurzu vaření se dozvíte a vyzkoušíte, jak upravit lososa na pět různých způsobů.

 

 

 

 

Maso lososa má krásně růžovou barvu a je snadno stravitelné. Na vašem talíři by proto nemělo chybět. Aby jeho úprava nebyla monotónní, vyrazte na kurz vaření.

  • Osvojíte si techniky šéfkuchařů, díky kterým připravíte dokonalé pochoutky z tepelně neupraveného rybího masa – tatarák a carpaccio.
  • V zimě zahřeje rybí polévka a hlavní chod zastoupí steak z lososa propečený tak akorát, aby maso nebylo přesušené.
  • Menu doplní studené omáčky, které skvěle vyzdvihnou chuť lososa i jiných ryb.

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

AD
Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr
  • Zajímavosti

Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr

Dubaj je město, které se může pochlubit nekonečnou paletou gastronomických zážitků. V tomto článku se zaměříme na čtyři restaurace, které představují unikátní aspekty dubajské kulinářské scény a nabízejí jedinečné koncepty a hluboké...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč