Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Prosecco Flavours II. – Pyré

Prosecco Flavours II. – Pyré
sdílet:
27. července | Pojďte ochutnávat a pronikat do tajů pyré. První pokus s degustačním menu se v Ristorante & Pizzeria Prosecco zjevně osvědčil, a tak pro vás Dušan Jakubec a šéfkuchař Petr Bednář chystají další, tentokráte právě na téma pyré a jeho chuťové variace.

Co: Prosecco Flavours II. – Pyré

Kdy: Od pondělí 27. července do čtvrtka 30. července vždy od 19.00

Kde: Ristorante & Pizzeria Prosecco, Prosecká ulice 852/66, Praha 9

Za kolik: Šestichodové ochutnávkové menu je za 450 Kč

Info: www.ristoranteprosecco.cz
Rezervace: Na tel. čísle 777 257 247

Menu Proseco Flavours II. – Pyré

 

  • 1. Pyré z jemně uzeného lososa s limetkovo-pažitkovým dresinkem
  • 2. Pyré z hub, mladého česneku s pečenými hříbky, plátkem prosciutta cruda a pěnou s vůní stromů
  • 3. Caponata pyré s filátkem z mořského vlka a omáčkou Pistou z bazalky a tomatů
  • 4. Hovězí loupaná plec z plemene Angus na pyré z bramborových chipsů a smažené cibule
  • 5. Pyré z pečených meruněk s gratinovaným sýrem a sultánkami v octu balsamico
  • 6. Chlazené malinové pyré a jogurtová panna cotta

 

 

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín