Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

První selský biotrh v Toulcově dvoře

První selský biotrh v Toulcově dvoře
sdílet:
Nakupujete rádi na farmářských trzích, ale chybějí vám v jejich nabídce bioprodukty? Pak vás jistě potěší, že Toulcův dvůr se rozhodl uspořádat biotrh, který je první svého druhu v Praze. Navštívit ho můžete v úterý 12. října.

Na biotržišti v Toulcově dvoře najdete pouze farmáře, kteří pěstují a vyrábějí výhradně certifikované produkty ekologického zemědělství. Na trhu se představí sedláci z blízkého i vzdálenějšího okolí a nabídnou vám ty nejlepší lahůdky ze své produkce. Cílem pořadatelů je umožnit všem příznivcům zdravého životního stylu nakoupit rodinný nákup v biokvalitě a za dobrou cenu.

Na prvním selském biotrhu si nakoupíte například zeleninu z Biofarmy Machovi, celožitný kváskový chléb ze Statku Tilia, maso a uzeniny z Biofarmy Sasov, ovoce, mošty a džemy ze Zámeckých sadů Chrámce, dýně z Camphillu České Kopisty, mléko a mléčné výrobky z Dobré farmy, konopné čaje z Kozí farmy Březí a další zboží od ekofarmářů.

Co: Biotrh
Kdy: 12. října 2010
Kde: Středisko ekologické výchovy hl. m. Prahy Toulcův dvůr, Kubatova 1/32, Praha 10
Info: www.biospotřebitel.cz
 

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Připravte si uzené maso pokaždé jinak a vždycky lahodně
  • Tipy a triky

Připravte si uzené maso pokaždé jinak a vždycky lahodně

Také vám voňavé uzené maso s hedvábnou bramborovou kaší připomíná dětství? Chuťovou slast však zažijete i v dalších variacích. Vývar z uzeného masa můžete použít pro zvýraznění chuti polévek. Kousky nakrájeného uzeného můžete péct ve šťávě...