Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Srpnový Apetit přináší všechny chutě léta

Srpnový Apetit
ZDROJ: Archiv
sdílet:

Vařte z toho nejlepšího, co sezona nabízí. 

Hravá pasta 
Jejich příprava je rychlá a snadná, jejich tvary rozmanité a zábavné a možnosti úpravy takřka neomezené. Dejte si těstoviny na šest způsobů, které jsme si tohle léto v redakci oblíbili nejvíc.

Užijte si dary vrcholného léta

Opravdu zralá rajčata, křehké cukety, šťavnaté papriky a lilky, tím vším voní druhá polovina prázdnin. Víme, jak si vše užít na maximum.

Zmrzlinové království
Královnou letních dezertů je zmrzlina. A nejlepší je domácí! Nabízíme vám základní recept a pak desítky báječných obměn. Všechny vás budou bavit!

třešňový dezert

4× do spíže
Zkuste si letos do spíže vedle džemů a kyselých okurek uložit něco trochu jiného: nakládanou zeleninu pickles, kořeněné čatní nebo domácí hořčici. I tyhle novinky budou mít úspěch!

Dobroty z kotlíku
Menu, které zvládnete připravit v polních podmínkách. Uvařte si pod širákem!

Nedělní oběd v českém duchu
Šéfkuchař Tomáš Reisinger z vyhlášené restaurace Na Jitrách postavil prázdninové menu na tom nejlepším, co naše zahrádky a les v srpnu nabízejí.

Osvěžení ve stínu
Pokrmy pro dopolední brunch či lehký oběd. Vaši přátelé budou nadšení.

Apetit 8/2014 vychází ve středu 16. července. Koupíte ho v českých i slovenských novinových stáncích.
Autor: jana.koprivova

Apetit magazín