Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Umíte připravit sladkovodní ryby?

Umíte připravit sladkovodní ryby?
sdílet:
23. 4. | Chcete se zdokonalit v přípravě sladkovodních ryb? Překvapte rodinu a známé opravdovou pochoutkou.

Co se naučíte: candát na tymiánu, pstruh pečený na másle, štika na kmínu, pečený losos a kapr namodro.

Co: Kurz vaření – sladkovodní ryby
Kdy: 23. dubna 2010 od 18 hodin
Kde: Chefparade, Husitská 56,  Praha 3
Za kolik: 990 Kč
Info: www.chefparade.cz

 

 

 

 

 

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

AD
Wolt Awards 2024: Poznejte zákazníky nejlépe hodnocené restaurace
  • Tipy a triky

Wolt Awards 2024: Poznejte zákazníky nejlépe hodnocené restaurace

Zákaznické hodnocení slouží každoročně jako základ pro sestavení žebříčku nejlepších restaurací a udělení cen Wolt Awards. Pouze chuťové buňky těch, k nimž vyrážejí dnes a denně modří kurýři, tak ukazují cestu k místům, kde na vás...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč