Hotel Hilton Prague společně s Velvyslanectvím Spojených států mexických v České republice pořádá od 9. do 19. září Festival mexické kuchyně.
Mexický šéfkuchař
Při této příležitosti přiletí do Česka Carlos Ozuna Recinos, sous chef hotelu Hilton Cancun Golf & Spa Resort v Mexiku, a představí zde autentickou mexickou kuchyni. Návštěvníci mohou také ochutnat tequily Herradura a El Jimador včetně pokrmů, při jejichž přípravě byla tequila použita (např. koktejl z mořských plodů s tequilovou esencí a semínky koriandru, hovězí medailonky v tequile a chilli omáčce chipotle nebo tequilové crème brûlée).
Festival mexické kuchyně se koná od 9. do 19. září v restauraci Café Bistro. Oběd bude podáván od 12 do 15 hodin, večeře od 18 do 22 hodin. Cena na osobu je 990 Kč a zahrnuje neomezený výběr z rautu.
Carlos Ozuna Recinos
Carlos Ozuna Recinos se narodil ve Frontera Hidalgo ve státě Chiapas, kde i vyrůstal. Po různých zkušenostech v prestižních hotelích se Carlos nakonec přidal k týmu Hilton Cancun Golf & Spa Resort jako pomocník v kuchyni. Nyní, po třinácti letech, vede kulinářský tým na pozici sous chef.