Apetit Cena čtenářů 2010: Jak se testovala zmrzlina
sdílet:
Kdo by ji nechtěl testovat? Ale hned 25 druhů? Jen si představte, jak velký musíte mít mrazák, abyste tam oněch 25 rodinných balení nacpali. Tímto děkujeme všem přilehlým redakcím, které nám zcela zištně zapůjčily své mrazáky.
Japonský cheesecake vzal sociální sítě útokem už před nějakým časem a zdá se, že jeho vítězné tažení zdaleka není u konce. Není se čemu divit, k jeho přípravě potřebujete jen hrstku surovin, je efektní a především nesmírně lahodný. Jak ho...
Mrkvance pocházejí z Polné, kde se hojně pečou v období mrkvové sklizně. Ochutnat je můžete na mnoha akcích napříč Vysočinou, kde platí za tradiční pochoutku. Víte, kde je ochutnat nebo si tyto nevšední šťavnaté a nadýchané bochánky...
Houby rostou po celý rok, některé i ve sněhu. Své o tom ví houbařka a vloggerka Lucie Drozdová, kterou její fanoušci znají jako Šumavskou houbičku. Její poslední výprava do přírody ji samotnou překvapila – ve sněhu našla několik smržů....
Lehkost zelených listů činí ze salátu ideální pokrm v horkých letních dnech. Jste-li příznivci listové zeleniny, podívejte se s námi na přehled salátů, na kterých si můžete pochutnat. Těšit se můžete také na tipy a recepty se...
Herečka a moderátorka show Česko na grilu Patricie Pagáčová je také maminkou malé dcerky Bibiany, které po náročném pracovním dni musí uvařit. O nápady na recepty nemá Patrice nouzi, je totiž dlouholetou čtenářkou časopisu Apetit. Jenže jak...
Zákaznické hodnocení slouží každoročně jako základ pro sestavení žebříčku nejlepších restaurací a udělení cen Wolt Awards. Pouze chuťové buňky těch, k nimž vyrážejí dnes a denně modří kurýři, tak ukazují cestu k místům, kde na vás...