Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Co jíst v listopadu

sendvič s vejcem a avokádem
ZDROJ: Pixabay.com
sdílet:

Vychutnejte si dlouhé listopadové večery s přáteli a potěšte se dobrým jídlem. Budete se možná divit, jaké krásy vám tento jinak pošmourný měsíc nabízí.

Příroda se kvapem chystá k zimnímu spánku, ale ještě můžeme užívat hojnost z její pozdní sklizně nebo vyrazit na lov. Právě teď vrcholí čas honů a zvěřinových hodů a čerstvá zvěřina je opravdová lahůdka. Doporučujeme vám srnčí ragú s rakytníkem a vůní podzimu.

Ze záhonů skliďte pórek – zbožňujeme ho v polévkách, rizotech i jemně zapékaný a plníme s ním slané koláče a koláčky; ochutnejte naše nejoblíbenější – sýrové. Pokud vás lákají krásně fialové čerstvé fíky a nevíte, co s nimi, zkuste recept na focacciu s kozím sýrem. A než začnete schraňovat a loupat ořechy na Vánoce, upečte si ořechový koláč s ricottou, mascarpone a medem.

Spoustu receptů na hřejivá listopadová jídla najdete v novém vydání časopisu Apetit.

Skryt pre seznam

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

AD
Wolt Awards 2024: Poznejte zákazníky nejlépe hodnocené restaurace
  • Tipy a triky

Wolt Awards 2024: Poznejte zákazníky nejlépe hodnocené restaurace

Zákaznické hodnocení slouží každoročně jako základ pro sestavení žebříčku nejlepších restaurací a udělení cen Wolt Awards. Pouze chuťové buňky těch, k nimž vyrážejí dnes a denně modří kurýři, tak ukazují cestu k místům, kde na vás...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč