Kuchařky Apetit Vína Apetit
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Naučte rodinu jíst zeleninové přílohy

Naučte rodinu jíst zeleninové přílohy

Čtenářka Klára Řeháčková by si přála, aby její rodina jedla víc zeleniny, a tak chce na jídelníček zařadit zeleninové přílohy. Jak to však udělat a co vařit, aby změna nebyla strávníkům proti srsti?
16. 5. 2011

Hádanku se pokusily rozluštit redaktorky Darina Sieglová a Katka Švejdová. Radí servírovat místo kopce obligátních brambor nápadité zeleninové přílohy. Rybu doplňte hráškovým pyré, zapečte krémový pórek se strouhankou, ke kuřecímu masu opečte mladé cuketky s česnekem nebo vyzkoušejte gratinovaný špenát či výraznou kořeněnou mrkev, která ideálně doplní krůtí maso.

Recepty na chutné zeleninové přílohy najdete v červnovém Apetitu.

Přidat komentář