Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

4× domácí pesto

4× domácí pesto
sdílet:
Jakmile jednou vyzkoušíte domácí pesto, už nikdy nebudete chtít kupované. Stačí mít jen pár čerstvých přísad, hmoždíř anebo mixér, a hotové je raz dva! I obyčejným těstovinám či sendviči pak pesto dokáže dodat ten správný šmrnc.

V červnovém vydání časopisu Apetit najdete recept na klasické janovské pesto a k tomu tři nové nápady na gorgonzolové pesto s rukolou, sicilské pesto s ricottou a argentinské pesto. Ke každému z nich přidáváme také recept na jídlo s chutí a vůní bylinek.

Z redakční kuchyně: Redaktorka Darina pro vás natočila video, ve kterém vám krok za krokem ukáže, jak připravit pravé janovské pesto z bazalky. A nakonec si s ní zapečete bleskové lasagne s fazolkami.

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč