Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Pusťte se do fondue!

fondue
ZDROJ: Pexels.com
sdílet:

Chystáte oslavu a nevíte, co připravit, aby pohoštění bylo chutné a zároveň zábavné? Originálním pohoštěním je zcela jistě fondue. A pokud si snad nevíte rady s jeho přípravou, Pražský kulinářský institut vám poradí, jak na to. Vše vás zde naučí šéfkuchař Jean-Paul Manzac, majitel restaurace Brasserie M.

Fondue se připravuje ze dvou druhů sýra a trochy vína ve speciálním kotlíku, do kterého se namáčí chléb. Tento ‚kotlík plný voňavého sýra‘ vznikl ve Švýcarsku v 18. století a pochutnávali si na něm skoro v každé průměrné domácnosti.

V dnešní době fondue představuje klasickou zábavu labužníků. Fantazii se při jeho přípravě meze nekladou, dnes je k dispozici nejen sýrová omáčka a chléb, ale můžete si také společně na vidličkách osmažit maso nebo si je uvařit ve vývaru. A samozřejmě můžete připravit i čokoládové fondue s kousky ovoce.

Využijte naší slevy na kurzy vaření a přijďte se podívat do Pražského kulinářského institutu!

Dobrou chuť přeje klub Apetit!

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

AD
Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr
  • Zajímavosti

Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr

Dubaj je město, které se může pochlubit nekonečnou paletou gastronomických zážitků. V tomto článku se zaměříme na čtyři restaurace, které představují unikátní aspekty dubajské kulinářské scény a nabízejí jedinečné koncepty a hluboké...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč