Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Apetit veggie! 3/2017

Apetit veggie! 3/2017
ZDROJ: Apetitonline.cz
sdílet:

Nové vydání Apetitu veggie!, které vychází už 7. září, je zaměřené na všemi oblíbené těstoviny.

Představte si talíř špaget uvařených al dente, vydatně zalitých omáčkou z čerstvých rajčat, doprovázených vůní bazalky a odlesky zlatavého olivového oleje – a ocitnete se v ráji na zemi...

Šťastní jsme i my, protože vám přinášíme již páté vydání Apetit veggie!, zaměřené právě na těstoviny. Představíme vám v něm jak klasické kombinace chutí, tak nové podoby pasty v neotřelých receptech, jako jsou například pappardelle s lilkovo-datlovou směsí nebo linguine v omáčce z modrého sýra s boby zahradními. Nabídneme vám i trendy zeleninové a ovocné špagety, které snadno vykouzlíte pomocí spiralizéru, a návod na výrobu domácí pasty. Zajímavou kapitolu pak představují těstoviny nasladko v kombinaci se sezonním ovocem. Jako vždy vám představíme i několik osobností, kterým vegetariánství či veganství změnilo život, a přidáme tipy na nové produkty, tematické akce, zajímavé kuchařky a oblíbené podniky.

Speciál je jako vždy určen nejen vegetariánům a veganům, ale všem, kteří chtějí vařit a jíst bez masa, zdravě a lehce, ale nerezignovat na tom na skvělou chuť.

Vegetariánské snídaně. Vykročte do nového dne správnou nohou! Se slanou či sladkou obilnou kaší to půjde hravě.

Vegetariánské a veganské recepty. Pasta a basta! Těstoviny na všechny myslitelné způsoby a především z poctivých ingrediencí, plné chuti a vůně... Objevte nové kombinace surovin a zamilujte se!

Lidé. Seznamte se s americkou specialistkou na raw stravu Judit Wignall, šéfkuchařem Petrem Tomečkem z bistra Herbivore, autorkou kuchařky Martinou Alinče Dvořákovou, majitelkami slovenského veganského bistra Petrou Richterovou a Soňou Makranskou a blogerkou Věrou Strnadovou, která vás seznámí se základními poznatky o jídle z pohledu ájurvédy.

Dezerty. Hrušky, ostružiny, fíky, ořechy, čokoláda. Podzim bude sladký!

Apetit veggie! - návod na báječné jídlo a spokojený život.

tlačítko předplatné digi tlačítko předplatné

Autor: kojzarova.m

Apetit magazín

AD
Wolt Awards 2024: Poznejte zákazníky nejlépe hodnocené restaurace
  • Tipy a triky

Wolt Awards 2024: Poznejte zákazníky nejlépe hodnocené restaurace

Zákaznické hodnocení slouží každoročně jako základ pro sestavení žebříčku nejlepších restaurací a udělení cen Wolt Awards. Pouze chuťové buňky těch, k nimž vyrážejí dnes a denně modří kurýři, tak ukazují cestu k místům, kde na vás...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč