Představujeme vám třetí číslo nového speciálu Apetit veggie! z kuchyně časopisu Apetit.
Tentokrát je celé věnováno superpotravinám.

Apetit veggie! 1/17

Nové číslo dalšího speciálu Apetit veggie je věnováno superpotravinám. V receptech, které jsme pro vás tentokrát připravili, najdete snadno dostupné suroviny, jako je červená řepa, kapusta, kysané zelí, ovesné vločky nebo jablka, ale také trendy potraviny, jako jsou chia semínka, avokádo, quinoa či batáty. Všechny mají jedno společné – jsou přímo nabité vitaminy a látkami, které prospívají našemu tělu a zdraví.



- Vegetariánské snídaně. Začněte den sklenicí blahodárného smoothie!
- Vegetariánské a veganské recepty. Superzdravé saláty, rychlé večeře z trouby, slané koláče…
- Lidé. Ochutnávka z kuchařky RAW pro zdraví a krásu, rozhovor s blogerkou Evou Francovou (autorkou knih Kuchařka ze Svatojánu) a ukázka z kuchařky Jamieho Olivera Superfood hravě a zdravě
- Dezerty. Mlsejte zdravě aneb sladkosti bez lepku, laktózy a téměř bez kalorií
V Apetit veggie najdete jak inspiraci pro zdravější vaření, tak i praktické rady do kuchyně a tipy na nákupy, informace o nových bistrech, knihách či blozích, ale především gejzír nevšedních chutí.
Apetit veggie - návod na báječné jídlo a spokojený život

Prolistujte si nové číslo