OBCHOD

Představujeme letní speciál časopisu Apetit!

Speciální vydání s podtitulem Fresh & light, které vychází 8. 6. 2017, se celé nese v lehkém středomořském duchu.
7. 6. 2017 | Autor: redakce Apetitu

Charakteristické vůně a chutě Středomoří jsou navždy spojeny s létem. Zelená a svěží bazalka, divoké oregano, právě opečené lilky, rajčatová omáčka, vůně rybářských sítí... K hlavním lákadlům zemí kolem Středozemního moře patří kromě slunce především jídlo a samozřejmě i víno. Právě těmto pilířům středomořského způsobu života se věnujeme v tomto letním speciálu. Kdo ochutnal španělskou, francouzskou, italskou nebo řeckou kuchyni, žasne nad tím, s jakou lehkostí a jednoduchostí jsou jídla připravena a servírována. Všechny suroviny jsou rozpoznatelné na první pohled a zpracované tak, že ze sebe vydají to nejlepší. Pokrmy připravené z nich jsou plné silných chutí, ale přitom zůstávají svěží a lehké!

Naše speciální vydání časopisu Apetitu vás naladí na cesty po jižní Evropě a těm, kteří zůstanou jen u snění, nabídneme řadu receptů a tipy, jak přenést středomořskou atmosféru domů, do Česka. V letním speciálu vás čeká 101 receptů a tipů na jídla, která zkrátka budete chtít vařit a jíst celé léto. Pochopitelně v něm nebudou chybět ryby a plody moře, ale těšit se můžete i na odlehčené večeře, svěží letní dezerty či bleskové těstoviny.

Léto plné neodolatelných chutí vám přeje váš Apetit!

reklama

Přidat komentář