Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Právě vychází Apetit speciál – Gastronomické cestování po Česku

Apetit speciál – Gastronomické cestování po Česku
ZDROJ: Apetit
sdílet:

Nový speciál časopisu Apetit, věnovaný gastronomickým cestám především po našich krajích a pokrmům vhodným na cesty, vychází 28. 4. 2022.

 

Cestování rozšiřuje obzory a přináší mnoho dobrého, což v případě gastronomie platí doslova. Kdyby se lidstvo nepřemisťovalo, zůstali bychom ochuzeni o spoustu surovin, pokrmů i vynálezů. Například nápad zavařovat jídlo do sklenic se zrodil za napoleonských válek, kdy bylo třeba vymyslet, jak nakrmit vojáky během výprav. Moderní doba přidala nejrůznější vymoženosti, a tak dnes oběd na cesty dokážeme do sklenic připravit zdravě, chutně a tak, že lahodí i oku. Snadné jsou i exkurze za novými chutěmi: stačí nasednout do auta a vydat se do jiného kraje nebo země, případně si najít recept a připravit doma dokonalé tyrolské knedlíčky, maďarské langoše nebo hanáckou syrnici. A dobré jídlo dokážeme uvařit i v provizorních podmínkách uprostřed přírody. Pokud potřebujete inspiraci, je tento speciál určen přímo vám!

Speciál Apetitu vám přináší spoustu receptů i tipů, jak si cestování zpříjemnit.

Na co se můžete těšit v novém speciálu Apetitu?

  • Gastronomické putování po Česku – krajové speciality
  • Jedlé dárky z celé republiky
  • Jídla, která lze uvařit na ohni
  • Luxusní obědy do skleničky
  • Pokrmy, jež hravě zvládnete připravit i na cestách
  • Nejlepší vybavení na piknik
  • Jak složit dokonalý sendvič
  • Vhodné svačiny do ruky
  • Jak na cestování s dětmi
  • Oblíbené speciality z celé Evropy
  • Snídaně jako z nejlepšího hotelu
  • Česká jídla, za nimiž se vždy rádi vracíme ze zahraničí domů
  • Jak správně skladovat jídlo na cestách

Tak ať vám na cestách chutná,
redakce Apetitu

Autor: Martina Kojzarová

Apetit magazín