Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Zatím nehodnoceno
Do 10 minut Velmi snadné Pro 2 osoby

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 1973 kcal
Bílkoviny 22 g
Sacharidy 173 g
Tuky 127 g
Vláknina 11 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Ze zbylého kuřecíh masa připravíte luxusní večeři nebo oběd od krabičky.

Suroviny

nové
fazolky zelené 150 g
očištěné, přepůlené
majonéza 125 ml
bazalkové pesto 70 ml
zbavené semínek, na větší kusy
pečené

Postup

1

750 g nových brambor uvařte v osolené vodě doměkka (pozor, ať je nerozvaříte); na poslední 3 minuty přidejte 150 g zelených fazolek, očištěných a přepůlených. Slijte a nechte chvíli vychladnout. Pak brambory nakrájejte na silnější plátky. V míse promíchejte 125 ml majonézy a 70 ml bazalkového pesta. Přidejte 250 g kapie, zbavené semínek a rozkrájené na větší kusy, brambory a fazolky. Promíchejte a podávejte s pečeným kuřecím masem.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2013/7 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2013/7

Apetit magazín

AD
Wolt Awards 2024: Poznejte zákazníky nejlépe hodnocené restaurace
  • Tipy a triky

Wolt Awards 2024: Poznejte zákazníky nejlépe hodnocené restaurace

Zákaznické hodnocení slouží každoročně jako základ pro sestavení žebříčku nejlepších restaurací a udělení cen Wolt Awards. Pouze chuťové buňky těch, k nimž vyrážejí dnes a denně modří kurýři, tak ukazují cestu k místům, kde na vás...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč