Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Čokoládovo-mátový cheesecake se zrcadlovou polevou

Čokoládovo-mátový cheesecake se zrcadlovou polevou

Hodnocení receptu
2.6/5 Počet hodnocení: 5
Více než hodinu

Suroviny

Na korpus:

250 g máslových sušenek (Lidl)

3 lžíce kakaa

100 g rozpuštěného másla

Náplň:

700 g sýru Philadelphia

300 g cukru

20 lístků máty

1 avokádo

15 lžic citr. šťávy

8 plátků želatiny

1 hořká čokoláda (55 %)

500 ml smetany ke šlehání

Zrcadlová poleva:

1 plátek želatiny

120 g cukru

60 ml vody

1 lžička kukuřičného sirupu

50 g kakaa

50 g čokolády (55 %)

60 ml smetany ke šlehání

Autor: Hana Fifková

Apetit magazín

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč