Kuchařky Apetit Vína Apetit
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Jednoduchý jablečno-sýrový salát

"Z dětství si pamatuju dva saláty – z vykoledovaných vajíček a pak tenhle, který jsme jedli skoro pořád! A ráda si ho občas dám i dnes,“ říká Stáňa Moravcová ml.

Vydání: 2016/5
Autor:
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Náročnost: Velmi snadné
Počet porcí: Pro 2 osoby
Doba přípravy: Do 10 minut
Salát

Ingredience

    • 2 jablka, neoloupaná a nakrájená na cca 1cm kostičky
    • 300g goudy, na cca 1cm kostičky
    • 1 menší červená cibule, nakrájená nadrobno
    • majonéza podle chuti
    • sůl a čerstvě mletý pepř

    K PODÁVÁNÍ

    • polníček nebo baby špenát
    • křupavá houska 

Příprava jídla

1 Jablka vsypte do mísy, přidejte goudu, cibuli a majonézu, osolte a opepřete. Na talíře rozdělte polníček či baby špenát a na něj dejte salát. Podávejte s dobrou houskou. 

Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Kuřecí roláda se špenátem a bramborovými knedlíky

Mámina sekaná

Mrkvička s hráškem

Tvarožník

Milované čokoládové dortíčky

Přidat komentář