Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Jehněčí s harissou

Jehněčí s harissou

Zatím nehodnoceno
Do 10 minut 4

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 3 kcal
Bílkoviny 0 g
Sacharidy 1 g
Tuky 0 g
Vláknina 0 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Přiostřete! Pálivá směs koření harissa se v severní Africe používá k dochucení spousty jídel.

Suroviny

300 g
zadní jehněčí vykostěné
harissa 1 ČL
olivový olej
K podávání
salát
tzatziki

Postup

1

Jehněčí potřete lžičkou harissy a olivovým olejem. Grilujte 4-5 minut z každé strany. Nakrájejte a servírujte s opečeným chlebem pita, listy salátu, tzatziki a citronem.

Tento recept naleznete také v kolekcích:

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2009/5 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2009/5

Apetit magazín

AD
Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr
  • Zajímavosti

Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr

Dubaj je město, které se může pochlubit nekonečnou paletou gastronomických zážitků. V tomto článku se zaměříme na čtyři restaurace, které představují unikátní aspekty dubajské kulinářské scény a nabízejí jedinečné koncepty a hluboké...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč