Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Kuře na pažitkovém podmáslí
Kuře na pažitkovém podmáslí
ZDROJ: Apetit
sdílet:

Kuře na pažitkovém podmáslí

5/5 Počet hodnocení: 9
Do 10 minut Snadné 4

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 288 kcal
Bílkoviny 45 g
Sacharidy 8 g
Tuky 7 g
Vláknina 1 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Čím déle budete maso marinovat, tím bude křehčí.

Suroviny

kuře 2 ks
půlky, menší
pažitka 2 PL
nasekaná
česnek 1 stroužek
drcený
skrojky k podávání

Postup

1

Dvě menší kuřecí půlky nasolte, vložte do nekovové mísy a zalijte 125 ml podmáslí ochuceného 2 lžícemi nasekané pažitky a stroužkem drceného česneku. Marinujte minimálně 10 minut (čím déle, tím bude maso křehčí).

2

Grilujte, aby bylo kuře propečené. Podávejte se skrojky citronu.

Tento recept naleznete také v kolekcích:

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2009/5 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2009/5

Apetit magazín

AD
Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr
  • Zajímavosti

Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr

Dubaj je město, které se může pochlubit nekonečnou paletou gastronomických zážitků. V tomto článku se zaměříme na čtyři restaurace, které představují unikátní aspekty dubajské kulinářské scény a nabízejí jedinečné koncepty a hluboké...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč