Přidejte citronovou kůru, koriandr, rozinky a piniové oříšky. Hodně osolte i opepřete a pokapejte dostatečným množstvím olivového oleje. Skvěl chutná samostatně anebo k rybě či jehněčímu.
Mrkvance pocházejí z Polné, kde se hojně pečou v období mrkvové sklizně. Ochutnat je můžete na mnoha akcích napříč Vysočinou, kde platí za tradiční pochoutku. Víte, kde je ochutnat nebo si tyto nevšední šťavnaté a nadýchané bochánky...
Houby rostou po celý rok, některé i ve sněhu. Své o tom ví houbařka a vloggerka Lucie Drozdová, kterou její fanoušci znají jako Šumavskou houbičku. Její poslední výprava do přírody ji samotnou překvapila – ve sněhu našla několik smržů....
Lehkost zelených listů činí ze salátu ideální pokrm v horkých letních dnech. Jste-li příznivci listové zeleniny, podívejte se s námi na přehled salátů, na kterých si můžete pochutnat. Těšit se můžete také na tipy a recepty se...
Herečka a moderátorka show Česko na grilu Patricie Pagáčová je také maminkou malé dcerky Bibiany, které po náročném pracovním dni musí uvařit. O nápady na recepty nemá Patrice nouzi, je totiž dlouholetou čtenářkou časopisu Apetit. Jenže jak...
Jestli se chystáte navštívit Japonsko, určitě nezapomeňte ochutnat tradiční nudlovou polévku ramen. Přestože její historie nesahá tak daleko jako japonský fenomén jménem sushi, vydobyla si u Japonců i ve světě obdobně velkou oblibu.
...
Zákaznické hodnocení slouží každoročně jako základ pro sestavení žebříčku nejlepších restaurací a udělení cen Wolt Awards. Pouze chuťové buňky těch, k nimž vyrážejí dnes a denně modří kurýři, tak ukazují cestu k místům, kde na vás...
Komentáře