Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Kynutý koláč s rebarborou, meruňkami a tvarohem

Kynutý koláč s rebarborou, meruňkami a tvarohem

Hodnocení receptu
5/5 Počet hodnocení: 3
Více než hodinu Snadné

Náš tip: Jak na rebarboru?

Postup

1

Vypracujeme kynuté těsto běžným způsobem v množství tak na pokrytí jednoho plechu. Nechceme úplně vysokou nadýchanou buchtu, takže kvasnicemi spíše šetříme.

2

Smícháme tvaroh, kysanou smetanu, vejce a třeba i vanilkový cukr a rozinky.

3

Oloupeme rebarboru a společně s meruňkami nakrájíme na kousky.

4

Na vymazaný plech položíme plát vyváleného těsta, vytvoříme silnější okraj, poklademe tvarohem v rovnoměrné vrtvě a navrch rozprostřeme meruňky a rebarboru.

5

Na závěr vše bohatě pocukrujeme, potřeme okraje vejcem nebo máslem a vložíme do rozpálené trouby.

Foto: PXhere.com

Autor: sapho

Apetit magazín

AD
Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr
  • Zajímavosti

Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr

Dubaj je město, které se může pochlubit nekonečnou paletou gastronomických zážitků. V tomto článku se zaměříme na čtyři restaurace, které představují unikátní aspekty dubajské kulinářské scény a nabízejí jedinečné koncepty a hluboké...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč