Tento recept vznikl díky naší komunitě a našim čtenářům.
Pokud chcete vyzkoušet raději některý z otestovaných receptů se značkou Garance kvality, ať se líbí – vybíráme pro vás.
Znáte spaghetti neboli špagetové westerny? V naprosté většině je produkovala italská filmová studia, a to hlavně v 60. letech 20. století. Možná vás na první dobrou napadne ten nejznámější – Tenkrát na Západě. Současnost má však novou...
Ve světě moučníků a dezertů můžeme mít často pocit, že všechny pocházejí jen ze dvou evropských kulinářských velmocí, Francie nebo Itálie. Naštěstí je to jen optický klam! Pusťte se s námi do britských dezertů!
...
Červnové vydání Apetitu, které vychází 23. 5. 2024, se nese v příjemně letním duchu a přináší pozvánku na letní Apetit piknik. Ten se uskuteční 15. června v pražské Grébovce a v novém Apetitu najdete seznam všech prodejců i hvězdných hostů,...
Na výstavišti v Letňanech se včera v rámci veletrhu Bidfood odehrálo prestižní klání Cukrář roku. Ocenění si domů odnáší cukrářka Karolína Hávová, která působí v HF Pastry Academy Heleny Fléglové.
...
Prestižní cukrářská soutěž se koná každý rok v rámci gastronomického veletrhu Bidfood. Redaktorka Apetitu Kateřina Kočičková zasedala v degustační porotě, a tak svým hlasem přispěla Karolíně Hávové k výhře titulu Cukrář roku.
...
Karamelizovaná cibule je skvělým příkladem, jak z prosté suroviny za použití správné techniky vytvoříte něco výjimečného. Ať ji použijete jako přílohu, součást hlavního jídla nebo jako doplněk, oceníte její bohatou chuť. Aby byla...