Kuchařky Apetit Vína Apetit
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Raw brownies

Míšu Bratrychovou zvolili návštěvníci 4. Apetit pikniku nejlepší kulinářkou. Její raw sladkosti byly neotřelé a skvělé a prodaly se do posledního kousku!

Vydání: 2014/9
Autor:
Hodnocení:
1 (hlas)
Náročnost: Velmi snadné
Počet porcí: Na 10 řezů
Doba přípravy: Do 20 minut
P
Cukroví

Ingredience

    • 1 hrnek vlašských ořechů
    • 1 hrnek čerstvých datlí medjool (koupíte v orientálních obchodech), nakrájených
    • 1/2 hrnku nepraženého kakaa
    • 2 lžíce medu (nebo agávového sirupu)
    • 1 lžička himálajské soli
    • 1 lžička skořice
    • 3 lžíce sekaných nepražených kakaových bobů
    • 5 lžic strouhaného kokosu hořké kakao + půlky ořechů (nemusí být) na dokončení

Příprava jídla

1 Vlašské ořechy dejte do mixéru a mixujte tak, aby zůstaly asi půlcentimetrové kousky. Přidejte datle a mixujte dál. Vznikne lepivá hrubší drobenka. Do ní přidejte všechny zbylé suroviny a znovu mixujte. Hotové těsto musí být stále ve formě drobenky, ale prsty už se musí dát tvarovat.

2 Připravenou hmotu přemístěte do zapékací misky vystlané potravinářskou fólií a prsty rovnoměrně rozetřete a urovnejte těsto. Posypte kakaem a můžete poklást půlkami ořechů. Podávejte hned nebo nechte vychladit. V lednici vydrží až 5 dní.

Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Brynzovník

Bochánky na páře s vepřovým bůčkem

Kančí paštika s kachními játry

Svatební koláčky

Cuketové špagety s pistáciovým pestem

Přidat komentář