Kuchařky Apetit Vína Apetit
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

2014/9

Sladký podzim

Božské koláče z křehkého těsta

Snídaně šampionů

Svačiny pro malé i velké školáky

Ze zahrádky na talíř

Hruškové nebe

Pozdrav z Řecka

Ozvěny Apetit pikniku

Upoutávky z Apetitu

Snídaně šampionů

Přidejte k ovesným vločkám med a oříšky, šoupněte je do trouby, a získáte křupavé müsli. Rozmixujte vločky s ovocem, a máte luxusní koktejl, anebo si z nich uvařte lahodnou kaši. Znáte lepší způsob, jak zdravě a sladce začít den?

Svačina pro malé i velké školáky

Příprava svačiny pro školáky je nelehká disciplína. Přinášíme tipy odborníků, autorek kuchařek a blogerek a hlavně matek, jak v ní obstát na jedničku.

Tajemství křehkého těsta

Když si osvojíte přípravu křehkého těsta, můžete každý den podávat jiný dezert. Ovoce babího léta už se do koláčů třese!

Hruškové nebe

Koření, ořechy, sýry s bílou i modrou plísní, čokoláda či karamel – to všechno s jemnou chutí hrušek krásně ladí. Na vás bude jen vyzkoušet, která odrůda funguje v kterém receptu nejlíp.

Recepty z vydání

2011/4

Vítáme jaro
Velikonoce
Dokonalá vejce
Pestrobarevné poháry

Snový koláč s ostružinami

Křehké těsto je skvělý základ, kterému sluší různé náplně. Tuhle jsme si zamilovali pro babí léto.

Brynzovník

„Dětství mám navždy spojené s babiččinými slanými i sladkými koláči, které šikovně ‚čapkala‘ na plech...

Taštičky do ruky

Padnou vám do dlaně jako ulité!

Sendvič se sýrem a hruškami

Sýr s bílou plísní sendviče zjemní, s modrou naopak zvýrazní

Brokolicové karbanátky & šťouchané brambory

„Stejně jako my – s láskou a poctivě –, vaří fůra jídelen, jen se o nich neví,“ říká Olga...

Zapečená ryba se zeleninou

V téhle úpravě si rybu oblíbí každý.

Fazolová polévka

Hustá a krémová, a přitom bez jíšky. Takhle vaří fazolovku ve školní jídelně ZŠ a MŠ Tusarova, která se pyšní titulem...

Ovesná kaše přes noc

Tomu se říká vtipná kaše! Doporučujeme zvolit delší variantu – rozležení přes noc zajistí dokonalé...

Ořechovo-kokosové müsli

Mírně slaná chuť vás příjemně překvapí

Bleskové snídaňové smoothie

Do hustého smoothie nenápadně ukryjete vločky či lněné semínko, nad kterými by jinak děti ohrnuly nos.

Koláč s blumami a tvarohem

Rustikální vzhled, luxusní chuť

Hruškovo-čokoládovo-ricottový koláč

Čokoláda s jemnou chutí hrušek dokonale ladí.

Raw brownies

Míšu Bratrychovou zvolili návštěvníci 4. Apetit pikniku nejlepší kulinářkou. Její raw sladkosti byly neotřelé a skvělé...

Kančí paštika s kachními játry

„Paštika, jejíž příprava je sice zdlouhavá, se ale ve výsledku dělá skoro sama, a to je na ní to nejlepší...

Plněné lilky s rajčaty, olivami a fetou

Plněné lodičky baklažánů vás zhoupnou na středomořské vlně.

Lilkový salát s kapary

Vsaďte na plnou chuť rajčat uzrálých na slunci a udělejte si tento salát. Lze ho podávat jako předkrm či...

Krevety saganaki

Jídlo, které vám připomene večer v taverně.

Salát s hruškami a modrým sýrem

Předkrm s francouzským šarmem. Neklamný důkaz, že hrušky se přátelí opravdu s každým – se sýrem,...

Cuketové špagety s pistáciovým pestem

Úžasně lehké a moc dobré, přesně ve stylu raw food

Tartletky s blumami a mandlemi

Rozkošné podzimní jednoporcovky

Superzdravé banánovo-ovesné řezy

Hrajte si s různými variantami. Místo mandlí dejte vlašské nebo lískové ořechy, datle nahraďte brusinkami...

Bochánky na páře s vepřovým bůčkem

Tahle lahůdka ze stánku Sweet Little Something naši redakci na pikniku absolutně dostala! Honza Hlad si za ni od...

Svatební koláčky

Kvůli svatebním koláčkům od Jiřiny Maleňákové bychom se vdávaly pořád! Vázané, kulaté, se čtyřmi druhy...

Krambl amaretto s hruškami

Kombinace teplého dezertu a chladivé zmrzliny je božsky dobrá.

Kořeněný koláč s hruškami

Vláčná a vlahá konzistence koláče vás dostane!

Hruškový cheesecake v medovníku

Kombinace dvou nejoblíbenějších dezertů, cheesecaku a medovníku, vás dostane. Doplňte ji aromatickým vínem a máte...

Konfitovaný bažant se slaninou

Konfitování (způsob úpravy masa, kdy se pomalu peče ve vrstvě tuku či oleje) se pro sušší bažantí maso báječně...

Pohár s ovocem a müsli

Obstojí i jako dezert.

Bažant na sektu se smetanovou omáčkou

Jemná smetana a ostřejší hořčice dělají bažantímu masu skvělý doprovod.

Základní recept na sušenky

Udělají radost každému školákovi.

Komentáře

Obrazek uzivatele
Mohl by mi prosim nekdo poradit jak na webu najit recept ktery je otisten v casopisu? Jsem pomerne zklamana novym webem Apetitu protoze od te doby co byl zmenen nejsem schopna vyhledat svoje oblibene recepty. Ikdyz zadam do vyhledavace presny nazev receptu o kterem vim ze na webu je tak ted se mi vrati nulovy vysledek hledani :-( rada podle Apetitu varim ale kdybych si svoje oblibene recepty uz drive neulozila tak bych je proste ztratila protoze je nelze na novem webu dohledat ... ovsem mozna je problem ve mne a ne v novem webu ... kdo vi.
Obrazek uzivatele
Dobrý den Markéto, recepty z časopisu zveřejňuje vždy o rok později. Proto je možné, že na webu svůj oblíbený aktuální recept nenajdete.

Přidat komentář