Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Zatím nehodnoceno
Více než hodinu Velmi snadné 4

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 1557 kcal
Bílkoviny 109 g
Sacharidy 91 g
Tuky 150 g
Vláknina 0 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Jídlo z jednoho hrnce. Nezapomeňte na jogurt – dodá správnou chuť a zjemní ostrost koření.

Suroviny

rostlinný olej 2 PL
nakrájená na jemno
kořenová zelenina 500 g
kořenová petržel, tuřín nebo pastiňák nakrájená na kousky
koření 5 PL
ostrá kořenicí pasta
drůbeží maso 500 g
pečené, nebo vepřové, nakrájené na kousky
jogurt 150 g
přírodní
sůl
na dochucení
pepř
na dochucení

Postup

1

Rozpalte olej ve velkém hrnci a za stálého míchání na něm deset minut smažte cibuli. Vsypte kořenovou zeleninu a dobře promíchejte.

2

Přidejte rajčata a kořenicí pastu, osolte a promíchejte. Zalijte hrnkem vody, promíchejte a na mírném ohni za občasného promíchání vařte patnáct až dvacet minut.

3

Vsypte maso, přikryjte a ještě pět minut na mírném ohni poduste, aby se maso prohřálo. Sejměte z ohně a přidejte jogurt. Podávejte s rýží.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2005/1 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2005/1

Komentáře

31.08.2007 08:52
Recept se nachází v č.1/05, str.10

Apetit magazín

Jak doma vyrobit těstoviny krok za krokem

Jak doma vyrobit těstoviny krok za krokem

Milujete italskou kuchyni a její přípravu? Naučíme vás vyrobit čerstvé domácí těstoviny jako od italské babičky. A přijdeme na kloub správné délce vaření u jednotlivých druhů těstovin pro nebeské italské „al dente“! ...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč