Kuchařky Apetit Vína Apetit
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Sendvič s grilovaným kuřetem a fazolkami

Variace na chilský sendvič chacarero, do kterého se tradičně dává hovězí nebo vepřové maso, zelené fazolky, rajčata a chilli papričky.

Vydání: 2018/7
Autor:
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Náročnost: Velmi snadné
Počet porcí: Pro 2 osoby
Doba přípravy: Do 20 minut
PT5M
Opékání 0:05
Sendvič

Ingredience

    • 4 plátky chleba či jiného vhodného pečiva podle chuti, opečené
    • dužina z 1 avokáda
    • 1 limeta
    • sůl a čerstvě mletý pepř
    • 1 velké masité rajče, na plátky
    • 80 g čedaru nebo goudy, nastrouhané nebo v plátcích
    • 1 porce grilovaného kuřete
    • pálivá omáčka (může být i asijská)
    • cca 100–150g zelených fazolek, zbavených konců a nakrájených podle potřeby, uvařených v páře 

Příprava jídla

1 Začněte připravovat dva sendviče. Jeden plátek pečiva potřete vždycky avokádem rozmačkaným s trochou limetové šťávy, osoleným a opepřeným, poklaďte rajčetem, sýrem, obraným masem, popřípadě i kůží z grilovaného kuřete a podle chuti dolaďte pálivou omáčkou, přidejte fazolky, zbylé dva plátky pečiva potřete dalším avokádem, popřípadě i pálivou omáčkou, přiklopte jimi sendviče a podávejte.

Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Zeleninová polévka s fazolkami

Lososovo-fazolkové placičky se salátem

Salát s fazolkami a zrním

Zapékané fazolky s mozzarellou

Kotlety & fazolky s omáčkou à la bagna càuda

Přidat komentář