Kuchařky Apetit Vína Apetit
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Rybí kousky v tex-mex stylu

Mexická ryba, 37 Kč na porci
Vydání: 2007/5
Autor:
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Počet porcí: 4
Doba přípravy: Do 30 minut
Opékání: 10 minut
P
Mexická

Ingredience

    • 4 filátka z bílé ryby bez kostí, každé o váze asi 140 g
    • 2 lžíce koření na fajitas nebo směsi na tex-mex
    • 2 lžíce slunečnicového oleje
    • 200 g avokádové omáčky guacamole
    • hrst lístků koriandru, nasekaných nahrubo
    • skrojky limety k podávání

Příprava jídla

Rybu poprašte kořením a dejte stranou. Olej rozehřejte v mělčí pánvi a pak rybu opečte dokřupava, z každé strany tři až čtyři minuty. Před podáváním naneste na každý kousek ryby trochu omáčky guacamole, posypte koriandrem a přiložte skrojek limety.

Připravte si vlastní koření!  Smíchejte po 3 lžičkách kmínu a koriandrového semínka s ½ lžičky chilli (všechno mleté), špetkou soli a čerstvě mletého pepře.
Nahlásit chybu v receptu

Komentáře

Obrazek uzivatele
Recept se nachází v č. 5/07

Přidat komentář