Kuchařky Apetit Vína Apetit
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Paprikovo-rajčatová salsa

Do repertoáru chuťovek k letnímu grilování určitě přidejte tuto pikantní salsu. Nezklame vás.

Vydání: 2009/6
Autor:
Hodnocení:
1 (hlas)
Počet porcí: Pro 8 osob
Doba přípravy: Do 10 minut
P
Studená omáčka a dip Mexická

Ingredience

    • 100 g třešňových rajčátek, rozčtvrcených
    • 1 stroužek česneku, drcený
    • 1 silná chilli paprička, bez semínek a nasekaná
    • 200 g sterilovaných pečených paprik
    • 1 krajíc chleba, bez kůrek, natrhaný
    • 1 lžíce červeného vinného octa

Příprava jídla

Dejte rajčata, česnek, chilli papričku, papriky, chleba a vinný ocet do mixéru. Několika pulzy zpracujte na pyré. Salsu přesuňte do malé misky, přikryjte fólií, vychlaďte a podávejte.

Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Party u grilu

Party u grilu

Přidat komentář