Kuchařky Apetit Vína Apetit
reklama
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Conchiglioni se špenátem

Conchiglioni jsou velké lastury vhodné k plnění. V tomto receptu do nich patří špenát, rajčatové pyré a sýry. Další variace jsou jen na vás.

Vydání: 2010/7
Autor:
Hodnocení:
24 (hlasy)
Počet porcí: 4
Doba přípravy: Do hodiny
PT30M
Pečení 0:30
Těstoviny Italská

Ingredience

    • špenátová ricotta (recept)
    • máslo, na vymazání
    • 100 ml 30% smetany
    • 300 g rajčatového pyré
    • 100 g opečené pancetty
    • sůl a pepř, na dochucení
    • mozzarella a parmazán, na posypání
    • 400 g těstovin conchiglioni

Příprava jídla

Uvařte 400 g conchiglioni (velké mušle). Po okapání je naplňte špenátovou ricottou z receptu pipe rigate v salsa verde (dvojitá dávka). V zapékací nádobě vymazané máslem je zalijte směsí ze 100 ml 30% smetany, 300 g rajčatového pyré, 100 g opečené pancetty, soli a pepře a nalijte mezi a na mušle. Poklaďte mozzarellou, posypte parmazánem a zapečte na 180 °C asi 25 minut pod alobalem a 15 minut bez něho.

Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

18x zapečené těstoviny

30 špenátových receptů

Komentáře

Obrazek uzivatele
vynikajúce len do špenátu by som na budúce dala malý strúčik cesnaku

Přidat komentář