Kuchařky Apetit Vína Apetit
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Špagety aglio e olio s krevetami

Krevety opečte rychle a zprudka, delší tepelnou přípravou tuhnou.

Vydání: 2011/9
Autor:
Hodnocení:
18 (hlasů)
Náročnost: Velmi snadné
Počet porcí: 4
Doba přípravy: Do 10 minut
PT10M
Vaření 0:10
Těstoviny Italská

Ingredience

Příprava jídla

Špagety uvařte podle návodu na obalu.

Začněte připravovat omáčku aglio e olio a na konci do ní přihoďte krevety a osolte. Míchejte na prudkém plameni asi 1 minutu, až budou krevety hotové. Promíchejte se scezenými uvařenými špagetami a můžete podávat posypané parmazánem, Ital by ale těstoviny s plody moře jedl bez něj.

NĚCO NAVÍC
Mražené krevety bývají pokryty vrstvou ledu, který by vám omáčku zkazil. Nejdřív je proto proti všem pravidlům zalijte horkou vodou, a když led povolí, nechte je okapat, případně osušte papírovými utěrkami.

Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Pikantní polenta

Aglio e olio

Ostrá krémová ryba

Špagety 20x jinak

Komentáře

Obrazek uzivatele
Dnes jsem si je připravil a luxusní :)

Přidat komentář