Kuchařky Apetit Vína Apetit
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Toust s hruškami a modrým sýrem

Geniální kombinace hrušek se sýrem s modou plísní a ořechy ve verzi do ruky...

Vydání: 2012/7
Autor:
Hodnocení:
4 (hlasy)
Náročnost: Velmi snadné
Počet porcí: 4
Doba přípravy: Do 30 minut
PT15M
Pečení 0:15
Sendvič Francouzská

Ingredience

    • 8 plátků tmavého měkkého chleba
    • 2 zralé hrušky, nakrájené na plátky
    • 150 g tučného sýra s modrou plísní
    • 1–2 lžíce másla
    • 1–2 lžíce vlašských ořechů, nasekaných nahrubo

     

Příprava jídla

1 Mezi 2 plátky chleba dejte plátky hrušky, sýr a trochu ořechů, dobře stiskněte a v pánvi na másle opečte po obou stranách dozlatova.

NĚCO NAVÍC
Tousty můžete potřít máslem a upéct v troubě předehřáté na 220 °C.

Další obměna chutí: Toust se slaninou a chilli

12 plátků anglické slaniny opečte nasucho na pánvi dokřupava. Na plátek světlého toustového chleba navršte strouhaný čedar, posypte nasekanou čerstvou chilli papričkou, na to dejte vždy 3 plátky opečené slaniny, přiklopte druhým plátkem chleba a stiskněte. Stejně pokračujte se zbylými 3 tousty. V pánvi na másle opečte po obou stranách dozlatova. Můžete taky potřít zvenku máslem a upéct v troubě předehřáté na 220 °C.

 

 

 

Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Listová kapsa tikka masala

Bochánky s brokolicí a mortadellou

Mexické kapsy s fazolemi

Špenátové balíčky

Kuřecí prsa s caprese

Zapečeno k obědu

Přidat komentář